Os  
   
Vi er en ganske "almindelig" familie - far, mor og fire børn. Vi bor på landet i et gammelt hus, som vi har renoveret på i de sidste mange år.
Vi går på arbejde, i skole og børnehave. Dagene kan være kaotiske med koordinering af alles aftaler - derfor sætter vi pris på de rolige stunder, hvor vi kan hellige os hinanden.
 

 
Amanda
Jeg er 4 år og er den sidste i flokken. Jeg var vist langtfra planlagt, men det virker som om, alle er meget vild med mig. Jeg går på Bøgestuen i den lokale børnehave og er en meget stille pige i børnehaven. Jeg kan være svær at forstå, når jeg skal sige noget, men jeg tror det kommer – som Josefine har jeg lært at klare mig selv.
Jeg har haft det lidt svært på min jordomrejse. Jeg fandt ikke mange børn i min egen alder, som jeg kunne lege med. Så jeg skulle hjemme igen i Danmark vænne mig til at lege med de andre. Jeg kunne godt lide Kina, fordi jeg dér holdt min 4 års fødselsdag og fik en meget stor lyserød lagkage - det var dejligt. Jeg synes jeg på min rejse "lærte" at tale mange sprog.
     
Josefine
Jeg er 12 år og går i 5. klasse. Jeg er nummer tre i flokken og har lært at klare mig selv ret tidligt. Jeg elsker at gå i skole og være foran i alting – jeg gider ikke, at lærerne giver mig lektier for – jeg vil lave dem, inden jeg får dem for.
Jeg elsker at holde fri og bestemme over min tid selv – derfor passede det mig fint at rejse. Jeg er sammen med min far, den der elsker naturen og dyrene og Galapagos var derfor en stor oplevelse for mig. Men også det historiske sted "Little Big Horn" i USA.
Alle synes, at jeg er den der er mest forandret - men de bedømmer ud fra mit udseende. Men der er også sket meget på det år - jeg er vokset meget og er begyndt at gå med mascara.
Jeg har stadig en meget stor tålmodighed, men holder mig meget i baggrunden.
     
Kathrine
Jeg er 14 år - snart 15 år og jeg nød at være ude at rejse - men jeg nyder at være hjemme og igen tjene penge og være sammen med mine kammerater.
Det var hårdt at  rejse i Rusland og i Kina og derfor nød jeg meget USA - og vil gerne tilbage til USA. Jeg har været rask på hele turen og synes, at jeg har været god til at tage mig af Amanda.
Jeg ser meget frem til at skulle starte i 9. klasse på efterskole - jeg kan næsten ikke vente.
Lige inden vi skulle ud at rejse, gennemgik jeg en meget stor operation i begge mine fødder, og på rejsen er det gået meget fint. Jeg har fået mange kræfter i mine ben og er blevet meget udholdende. Jeg føler selv, at rejsen har modnet mig meget.
     
Mathias
Jeg er 16 år – 17 til august og starter i 1.g efter sommerferien. Jeg fik job hurtigt efter vi var kommet hjem og har derfor arbejdet en del i min sommerferie.
Jeg er selv forbavset over, hvor meget sygdom jeg skulle igennem på rejsen, men nu er det jo overstået og jeg kan fremvise et ar fra Sibirien - dét er der ikke mange der kan!
Rusland var i det hele taget en stor udfordring - alene fordi landet er så stort, men jeg har nydt alle landene og har lært meget om landene, men måske mest om mig selv på denne rejse.
     
Jan
Jeg er 44 år og har i 14 år været lærer på Fredericia-Middelfart Tekniske Skole. Jeg er uddannet kemi ingeniør og underviser i skolens procesafdeling. Under rejsen havde jeg fået orlov fra mit arbejde.
Jeg elsker at rejse og komme ud i naturen og være fri for madpakker og dagligdagens trivielle gøremål. Min store interesse er foto, fremmede kulturer, dykning og fordybelse i alt nyt.
Jeg er vokset op på landet, på en gård, hvor der var ro og fred. Jeg kan hænge i lang tid ved de mindste detaljer. Rejsen levede op til mine forventninger. Vi var sammen som familie og har haft mange gode snakke undervejs, som vi forhåbentligt kan fortsætte med her hjemme i hverdagen. Der har været mange store oplevelser undervejs...flot natur, spændende kulturer og utrolig rare og hjælpsomme mennesker. At komme hele vejen rundt om jorden var en stor udfordring med op- og nedture. Jeg er stolt af, at vi tog imod udfordringen og "kørte" den helt til hus....
     
Gitte
Jeg er 42 år og har i 14 år været ansat på TietgenSkolen (handelsskolen i Odense) – først som lærer og siden 1998 som leder. Jeg elsker mit arbejde og arbejder rigtig mange timer – for mange timer til tider.
Rejsen er nu overstået og det er ikke til at forstå - det føles som om, at det var i går, at vi tog af sted. Og dog...blindtarm i Sibirien, ulækre toiletter i Kina, de 8 timer i toget i Kina, hvor vi næsten stod på et ben (der var ikke mere gulvplads), de store naturoplevelser i USA, alt det nye og fremmede i Mellemamerika og indianerblokader i Ecuador og dejlige Argentina er alligevel lang tid siden. Jeg har nydt næsten hvert øjeblik og vil gerne gøre det om igen. Men hjemme i Danmark bliver det rart at få lidt styr på økonomien...som løb mere løbsk end vi kunne forstille os. Jeg håber vi frem for alt har lært at sætte pris på hinanden og passe på vor dejlige familieliv.